پنجمین کنفرانس ملی انجمن سنجش از دور زمین شناختی ایران

| تاریخ ارسال: 1403/2/30 |

پنجمین کنفرانس ملی انجمن سنجش از دور زمین شناختی ایران در روز چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت در دانشکده علوم زمین برگزار شد. کنفرانس با سخنرانی دکتر محمد نخعی رییس محترم دانشکده علوم زمین شروع شد. در این کنفرانس دکتر فلاح معاون فناوری و پژوهشی سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح حضور داشتند و در زمینه نحوه ارتباط دانشگاه با سازمان برای انجام پروژه های پژوهشی و شیوه های حمایت های مالی سازمان از دانشجویان تحصیلات تکمیلی را تشریح کردند. همچنین دکتر نظری رییس کرسی یونسکو در مخاطرات زمین شناختی ساحلی در رابطه با استفاده از هوش مصنوعی در سنجش از دور توضیحاتی ارایه دادند. دکتر خلیل رضایی دبیر علمی کنفرانس و دکتر مرتضی آسمانی دبیر اجرایی کنفرانس نیز سخنرانی کردند. پیشکسوتان حوزه سنجش از دور نیز مورد تقدیر قرار گرفتند و دکتر ضیاییان از دانشکده علوم جغرافیایی دانشگاه خوارزمی تقدیر شدند. این کنفرانس در ادامه با ارائه مقالات توسط اساتید و دانشجویان از دانشگاه های مختلف ادامه پیدا کرد.

کلیدواژه ها: پنجمین کنفرانس ملی انجمن سنجش از دور زمین شناختی ایران |

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 534 بار   |   دفعات چاپ: 29 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر